Blog

 1. Vloerkleden trends 2017: natuurlijke tinten

  Vloerkleden: Een vloerkleed is dé sfeermaker in huis. Voor elk interieur is wel een passend exemplaar te vinden. Maar waarvoor kies je? En staat het thuis net zoals jij het bedacht hebt in de winkel?

  Read more »
 2. Industrieel wonen

  Industrieel wonen. De industriële invloeden zijn al jaren populair. Hierbij denk je aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit. Gebruik van metalen en weinig woonaccessoires.

  Read more »
 3. Arte Espina, vloerkleden voor kinderen. Collectie 2016

  Arte Espina, vloerkleden voor kinderen. Collectie 2016.

  Read more »
 4. Kapstokken

  De kapstok collectie van 2016 De kapstok, een onderdeel in de gang of hal waar niemand zonder kan. Het is de plek om je jas en sjaal aan op te hangen. Vaak is er een ruimte voor je overige accessoires zoals een muts en wanten, maar ook plaats voor je paraplu is handig. In de tegenwoordige tijd is een kapstok een echte aanvulling voor de sfeer van je hal. De gang is toch de eerste indruk die je krijgt van het huis waar je binnenkomt. Trendgevoelig dus. Bij Decofeelings wordt de collectie kapstokken regelmatig onder de loep genomen. Voorheen was er niet zo veel keuze maar in deze tijd kun je niet alleen maar kiezen tussen een wandkapstok of een staande kapstok, maar ook tussen bijvoorbeeld een kapstok gemaakt van RVS, hoogglans of een die volledig uit hout gemaakt is. De nieuwe collectie is er weer eentje om trots op te zijn, naast de bekende merken zoals Zijlstra, Spinder en Davidi design, zijn er ook een aantal exclusieve kapstokken toegevoegd die alleen bij Feelings verkrijgbaar zijn. Een trendy kapstok, kwaliteit, design en dat voor een leuke prijs. Een besteller en al jaren een eerste positie op Decofeelings is de kapstok Max 104. Een multifunctionele wandkapstok. De kapstok is geschikt voor veel jassen en past in bijna iedere hal. Het ideale van deze kapstok is dat deze voorzien is van een hoedenplank, 8 haken en een roede waar je hangers aan op kan hangen. Deze hangers zijn los te verkrijgen en zijn gemaakt van het zelfde materiaal waardoor het goed matcht. Doordat de Kapstok Max 104 maar 30 cm diep is, neemt hij weinig ruimte in beslag maar voorziet in alle behoeftes van een kapstok. Woon je klein of wil je op ruimte besparen dan is de Kapstok Bug ideaal. Design en functionaliteit gaan gepaard met deze Bug van Spinder Design. De op een kever geïnspireerde wandkapstok is voorzien van maar liefst zeven haken. De Bug is perfect voor in de hal, slaapkamer of zelfs op kantoor.
  Read more »
 5. Verlichting

  Ook in het jaar 2016 presenteert Decofeelings weer een schitterende collectie verlichting. Verlichting is één van onze eerste behoeften in huis. Naast dat we licht nodig hebben in ons dagelijkse leven, is het ook zeker sfeer bepalend. Tegenwoordig is er veel keuze op het gebied van verlichting, van de traditionele gloeilamp en een kooldraadje lampje, tot energie zuinige en dimbare LED verlichting. Naast de keus in diverse lichtbronnen, is er een groot scala aan lampen soorten. Van strakke design verlichting met LED tot sfeervolle vloerlampen, hanglampen maar ook de traditioneel in een nieuw jasje gegoten plafonniere. Bij Feelings wordt er gewerkt met de bekende en vertrouwde merken van Van de Heg, Zuiver, Lucide en expo. Naast deze merken, heeft Feelings een serie exclusieve, geïmporteerde verlichting. Een hot item momenteel zijn de kartonnen lampen, deze lampen zijn gemaakt van op elkaar gelijmde, hand gesneden laagjes karton. Dit maakt elke lamp uniek! Nu te verkrijgen als sfeervolle en opvallende hanglampen en binnenkort ook als tafellamp en vloerlamp. Dat het gerecyclede en industriële trendy is mag duidelijk zijn. De collectie van Decofeelings is uitgebreid met een groot aantal betonnen lampen. Een trend die we vorig jaar al zagen, zet dit jaar zeker door. De stoere beton materialen worden gecombineerd met ruw metaal voor een stoere afwerking. De lamp die zeker niet ontbreken mag in het rijtje van bestsellers, is de golden Sun serie . Unieke lampen met een gouden binnenkant en een ruw zwarte afwerking. Naast dat deze lampen echte Eye catchers zijn voor een eigentijdse interieur is deze serie ook nog erg gebruiksvriendelijk. Door de zwarte bol in het midden van de lamp wordt er namelijk niet direct in het licht gekeken. Dit voorziet de lamp van een mooi diffuus licht. Naast sfeer en smaak is het in deze tijd ook trendy om zuiniger te leven en milieu vriendelijk. Daar speelt Decofeelings op in door naast zuinige LED verlichting ook moderne LED verlichting in haar collectie op te nemen. De LED lampen zijn in alle categorieën te verkrijgen. Nieuw bij Decofeelings en al met recht een bestseller te noemen is de Plafonnière Pelvo. Een Led plafondlamp met Bluetooth speaker, met deze lamp kunt u de muziek van uw smartphone direct afspelen! Met de afstandsbediening kunt u de lamp aan en uitzetten, dimmen en ook de warmte van de lichtkleur bepalen. Ook voor in de badkamer! Grote collectie verlichting en lampen online tegen de scherpste prijzen! Snelle levering aan huis, GRATIS verzonden vanaf € 50,-..
  Read more »