Gratis verzending vanaf €50 - Achteraf betalen - Snelle levering - Laagste prijs garantie

(B-stock) Barstoel vintage leer bruin 4 stuks

(B-stock) Barstoel vintage leer bruin 4 stuks

(B-stock) Hanglamp Els 180cm LED 24W

Geretourneerd artikel zonder gebruiksschade en schade aan de verpakking.

Gratis verzending

Achteraf betalen

Laagste prijsgarantie

Speciale prijs € 199,00 Regular Price € 269,00
Niet voorradig
SKU
7079/31
Elders goedkoper dan € 199,00? Ja
Stijlvolle hanglamp uitgevoerd in mat nikkel. Voorzien van een afstandsbediening om trapsgewijs te dimmen. Deze moderne hanglamp staat mooi boven een grote eetkamertafel. De lamp is zeer eenvoudig in hoogte te verstellen.

Specificaties
Kleur Grijs
Merk Davidi Design
Maatvoering (bxdxh) 180 x 6 x 120 cm
Fitting LED
Aantal lumen 1500 - 1750
Levertijd Niet voorradig
Originele verpakking In goede staat
Staat van product Nieuw
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:(B-stock) Hanglamp Els 180cm LED 24W
Uw waardering

Wat is B-stock?

Een B-stock is een afgeprijsd product dat niet als nieuw verkocht kan worden. Het gaat dan meestal om artikelen die een beschadigde verpakking hebben. Ook kunnen er lichte gebruikssporen op het product aanwezig zijn. In sommige gevallen is er sprake van beschadiging, zoals krassen, of ontbrekende accessoires. In elk geval functioneert het product nog perfect.

Waar komt de naam B-stock vandaan?

De betekenis van het woord 'stock' is 'voorraad'. Nieuwe producten zouden we 'A-stock' kunnen noemen, maar in praktijk gebruiken we dat woord niet. Artikelen die niet meer als nieuw zijn, krijgen het label 'B-stock'. Denk bijvoorbeeld aan een product dat binnen de zichttermijn geretourneerd is door een klant. Ook kan het gaan om een ex-showroom-model. In elk geval functioneert het product nog perfect.

Hoe weet ik wat er aan de hand is met een B-stock?

In de categorie B-stock aanbiedingen vind je het complete aanbod. Klik op een product naar keuze en kijk bij 'B-stock informatie'. Daar lees je of er beschadigingen zijn. Verder kun je zien of er zaken ontbreken, zoals verpakkingsmateriaal of accessoires.

Let op: 

  • 'Gebruikssporen' zijn geen beschadingen, maar bijvoorbeeld vegen of vingerafdrukken.
  • Op iedere B-stock-pagina vind je ook informatie en foto's van het product zoals het in nieuwstaat zou zijn. Dit is alleen ter illustratie! Lees altijd goed de 'B-stock informatie', dan weet je wat je krijgt.

Hoeveel korting krijg ik op B-stock producten?

Een B-stock is altijd goedkoper dan het originele product. Als bijvoorbeeld alleen de verpakking beschadigd is, krijg je een klein beetje korting. Zitten er zware krassen op het product en ontbreken er accessoires, dan is de korting natuurlijk hoger. De prijs die je bij het B-stock-product ziet staan, is al inclusief de korting.