Lichtbron LED Kooldraad Ø 6,4 cm Vorige Lichtbron LED Kooldraad Ø 6,4 cm | Lucide

Lichtbron LED Kooldraad Ø 9,5 cm

13,95
Levertijd: 3 tot 6 werkdagen
SKU
49032/05/62
gratis verzending boven de €75
betaal veilig vooraf of achteraf met AfterPay

LED kooldraadlampen zijn een van de meest energie-efficiënte en duurzame verlichtingstechnologieën op de markt. Ze maken gebruik van LED's (licht-emitterende diodes) in plaats van traditionele gloeilampen of spaarlampen en bieden een aantal significante voordelen.

In tegenstelling tot traditionele lampen, die warmte produceren wanneer ze branden, produceren LED's bijna geen warmte. Dit betekent dat ze veel efficiënter zijn en minder stroom verbruiken om hetzelfde niveau van licht te produceren. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening.

Daarnaast hebben LED's een lange levensduur. Ze kunnen wel 25.000 uur of langer meegaan voordat ze moeten worden vervangen, wat betekent dat ze minder vaak hoeven te worden vervangen dan traditionele lampen. Dit kan op termijn ook leiden tot kostenbesparingen.

LED kooldraadlampen zijn ook duurzaam. Ze bevatten geen kwik of andere schadelijke stoffen en kunnen gemakkelijk worden gerecycled wanneer ze aan het einde van hun levensduur zijn. Dit maakt ze een goede keuze voor mensen die bezorgd zijn om het milieu.

Een ander voordeel van LED kooldraadlampen is dat ze verkrijgbaar zijn in een breed scala aan stijlen en afmetingen. Dit betekent dat ze gemakkelijk in bijna elke verlichtingssituatie kunnen worden gebruikt.

Unieke productkenmerken:
• Type lichtbron: E27 / LED
• Verbruik: 5W / 230V / A
• Lichtopbrengst van 260 lumen
• Uitgerust met extra warm wit licht (2200K)
• Deze lichtbron is dimbaar
• Levensduur: 30.000 uur

Specificaties
Aanwezig in de showroom? Ja
Merk Lucide
Maatvoering (bxdxh) 9.5 x 13.8 cm.
Fitting E27
Wattage 5
Aantal lumen 260
Kleurtemperatuur 2200
To Top