Lichtbron - WiZ - LED - E27 - Multi | Trio Leuchten

Lichtbron - WiZ - LED - E27 - Multi

Plafonniere Charly - Trio WiZ - 1 Lichts - Ø 50 cm - Wit

TRIO-armaturen met WiZ-technologie maken fascinerende en innovatieve instellingen van de verlichting mogelijk die afzonderlijk kunnen worden beheerd, geprogrammeerd en geregeld. De slimme lichtregeling biedt onbeperkte mogelijkheden om de gewenste sfeer te creëren voor elke gelegenheid - of dit nu via de app, spraakbesturing, afstandsbediening en de conventionele wandschakelaar is. Natuurlijk is de lichtkleur van de lichtbron ook door de meegeleverde afstandsbediening in te stellen van 3000 tot 5500K.

€ 129,00
Levertijd: 1 tot 2 weken
SKU
656010100
Elders goedkoper dan € 129,00? Ja

Bijzondere LED plafonnière Charly met WiZ-technologie. De WiZ-technologie maakt het mogelijk om de kleur van de lamp aanpassen naar maar liefst 64.000 wittinten en 16 miljoen kleuren.

TRIO-armaturen met WiZ-technologie maken fascinerende en innovatieve instellingen van de verlichting mogelijk die afzonderlijk kunnen worden beheerd, geprogrammeerd en geregeld. De slimme lichtregeling biedt onbeperkte mogelijkheden om de gewenste sfeer te creëren voor elke gelegenheid - of dit nu via de app, spraakbesturing, afstandsbediening en de conventionele wandschakelaar is. Natuurlijk is de lichtkleur van de lichtbron ook door de meegeleverde afstandsbediening in te stellen van 3000 tot 5500K.

Specificaties
Merk Trio Leuchten
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Maatvoering (bxdxh) 50 x 50 x 12cm
Fitting LED
Aantal lumen 2400 lm
IP waarde IP20
Kleurtemperatuur 2700 K
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Plafonniere Charly - Trio WiZ - 1 Lichts - Ø 50 cm - Wit
Uw waardering

TRIO-armaturen met WiZ-technologie maken fascinerende en innovatieve instellingen van de verlichting mogelijk die afzonderlijk kunnen worden beheerd, geprogrammeerd en geregeld. De slimme lichtregeling biedt onbeperkte mogelijkheden om de gewenste sfeer te creëren voor elke gelegenheid - of dit nu via de app, spraakbesturing, afstandsbediening en de conventionele wandschakelaar is.
Alternatieven