Vloerkleed Pinkpop Dark Ash 160 x 230 cm

Vloerkleed Pinka Dark Ash 160 x 230 cm

Vloerkleed Royal beige Henders & Hazel

Vloerkleed Royal beige Henders & Hazel

Vloerkleed Pinka Silver / Pink 160 x 230 cm

Vloerkleed Pinkpop Silver / Pink 160 x 230cm.

Gratis verzending

vanaf €50

Achteraf betalen

Laagste prijsgarantie

Normale prijs € 179,00 Speciale prijs € 135,00
1 tot 3 werkdagen
Vloerkleed Pinkpop Silver/Pink, een vloerkleed uit de Festival collectie van het merk BRINKER FEEL GOOD CARPETS. Het vloerkleed Pinkpop is een vintage tapijt, geïnspireerd op de traditionele ontwerpen uit het Oosten. Een handgeweven tapijt welke gemaakt is van 100% Chenille. Dit alles gebeurd onder eerlijke omstandigheden in India.

Het tapijt is ongeveer 8 mm dik, wat het vloerkleed zeer geschikt maakt om in diverse vertrekken in huis te gebruiken. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen en de dikte, zijn de kleden erg duurzaam en makkelijk te onderhouden.

De Pinkpop vloerkleden zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en hebben een katoenen achterkant waardoor een ondertapijt overbodig is. Dit vloerkleed is beschikbaar in de maat 160 x 230.

BRINKER FEEL GOOD CARPETS zijn maatschappelijk verantwoord en van hoge kwaliteit. De karpetten worden zoveel mogelijk van natuurlijke materialen gemaakt. Het productieproces verloopt op een verantwoorde wijze. Ze distantiëren zich van onverantwoorde productielanden, methoden en menselijke arbeid. Een deel van hun ‘profit’ doneren ze aan maatschappelijk goede doelen.


Specificaties
Merk Brinker
Kleur Zwart
Maatvoering (bxdxh) 160 x 230 cm.
Kleur Roze
Materiaal 100% Chenille
Eigenschap Poolhoogte ca. 15mm.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vloerkleed Pinka Silver / Pink 160 x 230 cm
Uw waardering